Scheidingsplanner Wieringerwerf

0224 – 74 50 10 wieringerwerf@scheidingsplanner.nl

Sternstraat 37 (uitsluitend op afspraak), Wieringerwerf

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Wieringerwerf

0224 – 74 50 10 wieringerwerf@scheidingsplanner.nl

Sternstraat 37 (uitsluitend op afspraak), Wieringerwerf

Scheidingsplanners

Norman J.C. Talma FFP | RFEA | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.
Norman J.C. Talma FFP | RFEA | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.

Norman Talma (1973) is de aangewezen persoon indien u uw scheiding praktisch en weloverwogen wilt regelen. Zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak stelt beide aanstaande ex partners in staat om passende en werkbare afspraken met elkaar te maken en vlot overeenstemming te bereiken. Op een voor iedereen begrijpelijke wijze legt hij alle zaken uit rondom de kinderen, ouderschapsplan, kinderalimentatie, co-ouderschap, partneralimentatie en de verdeling van bijvoorbeeld uw woning en hypotheek bij een scheiding. Zo begint u goed voorbereid aan een nieuwe fase van uw leven. Iedere scheiding is weer anders. Norman weet dat als geen ander en kan per situatie het vereiste maatwerk leveren. Norman werkt zowel als mediator als financieel specialist; zo bundelt hij zijn kennis en ervaring om eenieder weloverwogen keuzes voor de toekomst te laten maken en mogelijke conflicten in goede banen te leiden. U kunt Norman ook benaderen voor een second opinion, scheidingen van ondernemers, een herberekening van de alimentatie dan wel een eenzijdig scheidingstraject. In dat geval werkt Norman als financieel specialist samen met een scheidingsadvocaat. Op die manier heeft u de beste service uit twee werelden, zowel financieel als juridisch, waarbij de kosten worden verdeeld. U betaalt dus niet dubbel. De Scheidingsplanner werkt samen met diverse ervaren scheidingsadvocaten. Norman is ook werkzaam als belastingconsulent en kan uw belastingaangifte in het jaar van scheiden verzorgen. Voor vragen als “waar heb ik recht op bij een scheiding?”, “scheiden van tafel en bed”, “alimentatie berekenen, hoe werkt dat?”, “huis en hypotheek bij een scheiding?”, Belastingdienst en scheiden? Norman kan u eenvoudige en passende antwoorden geven. Norman is gecertificeerd Financieel Planner (FFP), gecertificeerd Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en MFN/ADR opgeleid mediator.

Richard C.M. Komen FFP | Mediator en Financieel Planner
Richard C.M. Komen FFP | Mediator en Financieel Planner

Ik ben Richard, 47 jaar oud. In 2007 startte ik De Scheidingsplanner Alkmaar/ Noord Holland, met als doel mensen die scheiden te helpen bij het maken van (financiële) keuzes en voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik begeleid mijn cliënten tijdens een emotionele, moeilijke en veelal turbulente fase in hun leven en geef inzicht en overzicht, zowel op het emotionele als financiële vlak. Ik kan vrij vlot aangeven waar men aan toe is en welke mogelijkheden er zijn. Hierdoor kan rust ontstaan en kunnen er beslissingen voor de toekomst genomen worden. TOEKOMST De focus is voortdurend gericht op een nieuwe toekomst, uiteraard met aandacht voor de huidige situatie. Kinderen en het ouderschapsplan nemen daarbij een bijzondere plaats in. Co-ouderschap of samengesteld gezin? Ik heb veel ervaring bij het zoeken naar en werken aan een passende omgang met elkaar. Een nieuwe start met positieve kansen voor alle betrokkenen, dat is wat centraal staat bij mijn advisering. Ik begeleid een scheiding van A tot Z; men hoeft niet zelf nog naar een advocaat of de Rechtbank toe. ERVARING Ruim 12 jaar ervaring met scheidingen en alles wat daar mee te maken heeft en 22 jaar ervaring als financieel planner. Deze unieke combinatie kan iedereen die gaat scheiden veel voordeel opleveren: snel en vlot inzicht en praktische adviezen, zodat men keuzes kan maken en vervolgens verder kan met een nieuwe start na de scheiding. ONDERNEMERS Ik heb specifieke kennis en ervaring met zelfstandig ondernemers en scheidingen. Hier liggen de financiële zaken vaak complexer. Ik kan snel op hoofdlijnen de relevante zaken in beeld brengen in begrijpelijke taal. Zodat beide ex partners met elkaar inhoudelijk en op een min of meer gelijkwaardige niveau kunnen beoordelen wat hen past. Voorop staat het zoeken naar werkbare oplossingen die voor beiden financieel haalbaar en uitvoerbaar zijn. Ik sta bekend om mijn creativiteit en “out of the box” denken. COMPLEXE OF VECHTSCHEIDING Ook bij complexe scheidingen die ogenschijnlijk vast zitten of ontaard zijn in een vechtscheiding kan ik helpen. Creatieve alsmede confronterende oplossingen ga ik daarbij niet uit de weg. Steeds gedreven vanuit mijn voortdurende blik op de toekomst: het maken van een passende nieuwe start voor alle betrokkenen. Voor vragen als “scheiding aanvragen?” “alimentatie berekenen, hoe werkt dat?” “scheiden wat nu?” “onderneming/ ondernemer en scheiden?” “ mijn bedrijf en scheiden? ” kunt u bij Richard terecht. Richard is gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en MFN/ADR opgeleid mediator.

Meer planners

Over Scheidingsplanner Wieringerwerf e.o.

De Scheidingsplanner Wieringerwerf
De Scheidingsplanner in Wieringerwerf helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij een (echt)scheiding. Erkende experts in mediation, financiële planning en in de fiscale en juridische afhandeling van uw scheiding in Wieringerwerf.

Uw begeleiding bij uw scheiding in Wieringerwerf
Het Scheidingsplanner team in Wieringerwerf en omstreken heeft alle benodigde kennis in huis voor de afwikkeling van uw scheiding. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een mediator of mediation. Wij zijn MFN/ADR opgeleide mediators. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw financiële afwikkelingen met betrekking tot uw scheiding. Onze experts zijn FFP gecertificeerd Financieel Planner en lid van de Federatie Financieel Planners. Heeft u vragen met betrekking tot de belastingdienst en uw scheiding? In ons team hebben wij een vakkundig opgeleide belastingconsulent. Op zoek naar een advocaat voor uw scheiding? Wij werken verder nauw samen met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Wieringerwerf (of de regio) voor de beste begeleiding bij uw scheiding. Op verzoek kunnen wij uiteraard met iedere benodigde specialist samenwerken op grond van onze jarenlange ervaring en expertise.

Scheiding regelen met Scheidingsplanner in Wieringerwerf, wat houdt dat in?
Direct hulp bij zaken als het opstellen van een ouderschapsplan en convenant, co ouderschap, belastingdienst, alimentatie berekenen, en de benodigde juridische afwikkeling inclusief advocaat. Wij begeleiden u bij uw scheiding van A tot Z! Hierbij stellen wij samen met u een compleet plan op: het Scheidingsplan®. Wij helpen u verder met:

• Alimentatie berekenen
• Berekening besteedbaar inkomen na echtscheiding 
• Verdeling van woning en vermogen en bedrijf 
• Verdeling van pensioen bij scheiding
• Financiële en fiscale adviezen
• Belastingdienst en scheiding
• Mediation en kindercoaching

Aanvullende diensten tijdens of na uw scheiding
Ook ná uw scheiding helpt het Scheidingsplanner team in Wieringerwerf u verder met:

 Herberekening alimentatie, van partneralimentatie- en/of kinderalimentatie na uw scheiding.
 Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschapsplan.
 Samenwoners, beëindiging samenlevingscontract, ontbinding samenlevingsovereenkomsten.

Advisering van ondernemer bij (echt)scheiding
Ondernemen, een eigen zaak en dan gaan scheiden is complex. Wij zijn er voor ondernemers die gaan scheiden. Hierbij helpen wij u verder met:

• Invullen aangifte inkomstenbelasting jaar van scheiden
• Opstellen van het scheidingsconvenant
• Gehele afhandeling bij De Rechtbank

De Scheidingsplanner werkwijze in Wieringerwerf
Wij werken op basis van uurtarief of een vaste prijsafspraak.
Elke scheiding is uniek en maatwerk: u kunt zelf bepalen wat De Scheidingsplanner in Wieringerwerf voor u doet en welke zaken u zelf regelt op het gebied van mediation, juridisch, of financieel advies. Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij een scheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Waar kunt u ons vinden:
U kunt bij ons ook terecht voor begeleiding bij scheiding in Wieringerwerf en omstreken (Barsingerhorn; Breezand; Den Oever; Haringhuizen; Hippolytushoef; De Haukes; Kleine Sluis; Kolhorn; Kreil; Kreileroord; Lutjewinkel; Middenmeer; Moerbeek; Nieuwe Niedorp; Nieuwesluis; Oosterklief; Oosterland; Oude Niedorp; Slootdorp; Smerp; Stroe; De Strook; Terdiek; Tolke (deels); Van Ewijcksluis; Vatrop; ‘t Veld; Verlaat (deels); Westerklief; Westerland; Wieringerwaard; Wieringerwerf; Winkel; Zijdewind) maar ook in:

 Alkmaar (en omstreken) (hoofdkantoor)
• Zaandam
• Heerhugowaard
• Den Helder
• Beverwijk
• Schagen
• Heiloo
• Broek Op Langedijk
• Anna Paulowna
• Wieringerwerf

Bel direct voor hulp bij uw scheiding in Wieringerwerf
Bel 072-511 36 04. Een eerste afspraak in Wieringerwerf is kosteloos en vrijblijvend! Maak direct een afspraak in Wieringerwerf of vraag ons gratis informatiepakket aan.

Afspraak in de avonduren en bij uitzondering op een zaterdag zijn mogelijk.

Zeker aan te bevelen!

Door mevrouw V. te Wieringerwerf, De Scheidingsplanner Wieringerwerf e.o.

Zeer tevreden

Door de heer N te Wieringerwerf, De Scheidingsplanner Wieringerwerf e.o.

Onze diensten

  • Second Opinion
  • Samenleving beëindigen
  • Alimentatie herberekenen
  • Mediation
  • Ouderschapsplan opstellen

Vestigingen in de buurt

• De Scheidingsplanner Zaandam
• De Scheidingsplanner Den Helder
• De Scheidingsplanner Beverwijk
• De Scheidingsplanner Alkmaar
• De Scheidingsplanner Heerhugowaard
• De Scheidingsplanner Anna Paulowna
• De Scheidingsplanner Schagen

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Wieringerwerf om uw wensen te bespreken.