Scheidingsplanner Anna Paulowna

0223 - 74 74 10 annapaulowna@scheidingsplanner.nl

Molenvaart 261 (uitsluitend op afspraak), Anna Paulowna

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Anna Paulowna

0223 - 74 74 10 annapaulowna@scheidingsplanner.nl

Molenvaart 261 (uitsluitend op afspraak), Anna Paulowna

Welkom

Uit elkaar gaan, een scheiding, niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Er spoken vast tal van vragen door uw hoofd en op het internet is het aanbod van aanbieders groot. Waar moet u zijn? Wie kan u helpen? En wat moet u allemaal doen? 

Bij de Scheidingsplanner Alkmaar hebben wij aandacht voor u en het proces. Scheiden is bij ons geen product, geen scheiding is hetzelfde, elke situatie is uniek en weer anders:  wij leveren maatwerk gericht op uw situatie.

Wij bieden inzicht en overzicht omtrent de situatie, zowel juridisch en financieel maar ook met name over alle emoties die er bij horen. Wij helpen u bij het kiezen van een passende regeling voor u beiden. Zodat u beiden een nieuwe start kunt maken. U heeft vast veel vragen, wij geven u direct inzicht in uw mogelijkheden en hiermee krijgt u snel een goed en reëel beeld van uw toekomst.  

Wilt u de juiste inzichten krijgen voor het maken van keuzes omtrent de toekomst? Wilt u dat in goed overleg? 
En wilt u weten waar u financieel aan toe bent?

 

 • Als Mediator, Coach, Fiscalist en Financieel Planner begeleiden wij u aan de hand van
  het Scheidingsplan® door het volledige proces;
 • Als Coach helpen wij u met een goed Ouderschapsplan;
 • Als Financieel Planner maken wij uw besteedbaar inkomen na scheiding inzichtelijk,
  wij berekenen de kinder- en partneralimentatie en beoordelen de gevolgen voor uw pensioen; 
 • Als adviseur geven wij u inzicht, kunt u bijvoorbeeld in uw eigen woning blijven wonen?
  Is het kopen van een andere woning een optie? 
 • Als Scheidingsplanner begeleiden wij u persoonlijk en op maat tijdens het hele proces en ook na de scheiding zijn wij er voor u.

Uw scheiding goed regelen met oog voor de korte en lange termijn is het ingrediënt om met vertrouwen een nieuwe weg in te slaan. Investeer in uw geluk en in uw toekomst!

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten:
door jullie werkwijze en de spiegel die jullie ons voorhielden kunnen wij nu onvoorwaardelijk genieten van het opa en oma worden. De emoties zijn bedaard, we kunnen elkaar in alle oprechtheid feliciteren en zijn beiden een actief onderdeel van het leven van onze kinderen".

Meer weten? We helpen u graag!
Bel ons op 072- 511 36 04 of stuur ons uw verzoek via annapaulowna@scheidingsplanner.nl

zeer tevreden

Door de heer M. te Dirkshorn, De Scheidingsplanner Anna Paulowna

Top duidelijk rapport en uitleg

Door SP, De Scheidingsplanner Anna Paulowna

Zeer tevreden

Door mw V te De Weere, De Scheidingsplanner Anna Paulowna

Zeker aan te bevelen.

Door mw H. te Anna Paulowona, De Scheidingsplanner Anna Paulowna

Ik heb een goed gevoel over de benadering, precies persoonlijk genoeg. Voel me serieus benaderd en meningsverschillen worden goed opgenomen en opgelost in een moeilijke tijd voor mij. Bedankt voor alles.

Door Mevrouw W. te Julianadorp, De Scheidingsplanner Anna Paulowna

Richard Komen

Ik ben Richard (1970). In 2007 startte ik De Scheidingsplanner Alkmaar. Mijn doel is mensen die scheiden te helpen met het maken van passende (financiële) keuzes en ze voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik begeleid mijn cliënten tijdens een emotionele, moeilijke en veelal turbulente fase in hun leven en geef inzicht en overzicht op zowel het emotionele als financiële vlak. Ik zorg voor duidelijkheid zodat men snel weet waar men aan toe is en welke mogelijkheden er zijn. Hierdoor ontstaat rust en kunnen er snel belangrijke beslissingen voor de toekomst genomen worden.

TOEKOMST
De focus is voortdurend gericht op een nieuwe toekomst, uiteraard met aandacht voor de huidige situatie. Kinderen en het ouderschapsplan nemen daarbij een bijzondere plaats in. Co-ouderschap of samengesteld gezin? Ik heb veel ervaring bij het zoeken naar en werken aan een passende omgang met elkaar. Een nieuwe start met positieve kansen voor alle betrokkenen, dat is wat centraal staat bij mijn advisering. Ik begeleid een scheiding van A tot Z; men hoeft niet zelf nog naar een advocaat of de Rechtbank.

ERVARING
Met een ruime ervaring (13 jaar) in het begeleiden van scheidingen en ruim 22 jaar ervaring als Financieel Planner breng ik veel expertise aan tafel. Expertise die iedereen die gaat scheiden veel voordeel oplevert.  Door snel en vlot inzicht te hebben ontstaan praktische adviezen en krijgt men de ruimte om keuzes te maken die positief bijdragen aan een nieuwe start na de scheiding.

ONDERNEMERS
Ik heb specifieke kennis en ervaring met zelfstandig ondernemers en scheidingen. Hier liggen de financiële zaken vaak complexer. Ik kan snel op hoofdlijnen de relevante zaken in beeld brengen in begrijpelijke taal. Zodat beide (ex)partners met elkaar inhoudelijk en op een min of meer gelijkwaardige niveau kunnen beoordelen wat hen past. Voorop staat het zoeken naar werkbare oplossingen die voor beide financieel haalbaar en uitvoerbaar zijn. Ik sta bekend om mijn creativiteit en “out of the box” denken.

COMPLEXE OF VECHTSCHEIDING
Ook bij complexe scheidingen die ogenschijnlijk vast zitten of ontaard zijn in een vechtscheiding kan ik helpen. Creatieve en confronterende oplossingen ga ik niet uit de weg. Voor vragen als “scheiding aanvragen?” “alimentatie berekenen, hoe werkt dat?” “scheiden wat nu?” “onderneming/ ondernemer en scheiden?” “ mijn bedrijf en scheiden? ” kunt u bij mij terecht. 

Ik ben  gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en MFN/ADR opgeleid Mediator.

Norman Talma

Norman Talma (1973) is de aangewezen persoon om uw scheiding praktisch en weloverwogen te regelen. Door zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak stelt hij beide (ex) partners in staat om passende en werkbare afspraken met elkaar te maken en vlot overeenstemming te bereiken. Op een begrijpelijke wijze legt hij alle zaken uit rondom de kinderen, ouderschapsplan, kinderalimentatie, co-ouderschap, partneralimentatie en de verdeling van bijvoorbeeld uw eigen woning en de hypotheek.  Zo kunt u goed voorbereid beginnen aan een nieuwe fase van uw leven. Iedere scheiding is anders. Norman weet dat als geen ander en kan per situatie het vereiste maatwerk leveren.

FINANCIEEL SPECIALIST - alle kennis onder 1 dak
Norman is Mediator, Fiscalist en Financieel Planner; zo bundelt hij zijn kennis en ervaring om eenieder weloverwogen keuzes voor de toekomst te laten maken en mogelijke conflicten in goede banen te leiden. U kunt Norman benaderen voor een second opinion, scheidingen van ondernemers, een herberekening van de alimentatie dan wel een eenzijdig scheidingstraject. Bij een eenzijdig scheidingstraject werkt Norman als Financieel Planner samen met een scheidingsadvocaat. Op die manier heeft u de beste service uit twee werelden, zowel financieel als juridisch en worden de kosten verdeeld. Geen dubbele kosten dus. De Scheidingsplanner werkt samen met diverse ervaren scheidingsadvocaten.

BELASTINGDIENST EN SCHEIDEN
Norman is mede werkzaam als belastingconsulent en kan uw belastingaangifte in het jaar van scheiden verzorgen. Voor vragen als “waar heb ik recht op bij een scheiding?”, “scheiden van tafel en bed”, “alimentatie berekenen, hoe werkt dat?”, “huis en hypotheek bij een scheiding?”, Belastingdienst en scheiden? kan Norman u eenvoudige en passende antwoorden geven.

Norman is gecertificeerd Financieel Planner (FFP), gecertificeerd Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en MFN/ADR opgeleid Mediator.

Onze diensten

Onze diensten bieden wij aan voor (ex)partners gezamenlijk maar ook bij individuele trajecten.

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Anna Paulowna om uw wensen te bespreken.