Scheidingsplanner Nunspeet

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Nunspeet

038-8458335 nunspeet@scheidingsplanner.nl

Whemelaan 4 Nunspeet

Scheidingsplanners

Jannie van Blotenburg
Jannie van Blotenburg

Ik ben Jannie van Blotenburg. Ik kom uit Garderen en ben sinds 1978 financieel adviseur. Vanaf 2011 heb ik mij gespecialiseerd als echtscheidingsbemiddelaar. Door mijn empathisch vermogen en vakmanschap ben ik in staat om mensen te helpen en helder inzicht te geven in hun situatie. Het maken van een nieuwe start is door mijn begeleiding voor iedereen dichterbij. Voor direct contact kunt u mij benaderen via 038-8458335 of mail naar jannie.vanblotenburg@scheidingsplanner.nl

Over Scheidingsplanner Nunspeet

De fases naar een echtscheiding kenmerken zich vaak door verschillende omstandigheden. Of u nu overweegt om te gaan scheiden of er midden in zit. In welke situatie u ook verkeert, wij staan u graag terzijde met vakkundig advies.  Vele aspecten van het echtscheidingsplan worden in vertrouwen met u besproken.

 • Hoe vertel ik het de kinderen?
 • Voor gehuwden, samenwoners en geregistreerd partners.
 • Scheiden van tafel en bed?
 • Een alimentatieberekening. Waar kunt u op rekenen?

Geen scheiding is hetzelfde. Per situatie verschillen de belangen, wensen en doelen nu eenmaal. Uit ervaring weten wij dat 80% van de scheidingsproblemen over geld gaat. We begrijpen ook dat het maken van afspraken moeilijk kan zijn door emoties die meespelen. Soms is het gewoon lastig om er samen uit te komen. Er zijn echter ook ex-partners die nog prima in onderling overleg afspraken kunnen maken en alleen behoefte hebben aan financieel advies over bijvoorbeeld de eigen woning, het eigen bedrijf of het pensioen. Wat uw situatie ook is, wij hebben de aanpak die bij u past.

Kinderen en echtscheiding, kind van de rekening?

Voor veel mensen nemen kinderen een bijzondere plaats in. Immers kinderen hebben de toekomst. Maar wat nu als je ouders gaan scheiden? Hun toekomst is dan veel al een onzekere en verwarrende tijd. Wij willen graag in overleg met u de begeleiding van uw echtscheiding ook voor uw kinderen rustig laten verlopen. Als u het aangeeft kunnen wij u in contact brengen met een kindercoach.

Samenwerkende partners

 • Advocaat mr. Irene Grandjean gevestigd te Zwolle
 • Advocaat mr. Jurrie Roossien gevestigd te Nunspeet
 • Accountantskantoor Veluwse Associatie

Onze kosten

Over de kosten van uw scheiding zijn wij transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt, zoals bij de Scheidingsmakelaar. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief. En indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Kennismaking

Welke begeleiding u bij ons uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets!

Onze diensten

 • Second Opinion
 • Samenleving beëindigen
 • Alimentatie herberekenen
 • Mediation
 • Ouderschapsplan opstellen

Vestigingen in de buurt

 • De Scheidingsplanner Zwolle

moeilijk dossier heel goed afgehandeld

Door T. Hans, De Scheidingsplanner Nunspeet

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Nunspeet om uw wensen te bespreken.