Beoordelingen Schiedam-Vlaardingen

Lees hier de beoordelingen van Schiedam-Vlaardingen

Vlaardingen

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Prima en duidelijk. Met veel zorg en geduld ons door het echtscheidingstraject geholpen
Door GB uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 30-03-2018
Ik zou deze organisatie zeker aanbevelen. Goede en duidelijke uitleg
Door EA uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 30-03-2018
Fijn om de scheiding via jullie af te handelen. Ik zou De Scheidingsplanner zeker aanraden omdat het prettig was om samen te werken en het vakkundige adviseurs zijn
Door rh uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 02-11-2017
Prima geholpen. Ik ben erg tevreden met de afhandeling.
Door sm uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 02-11-2017
Geweldige begeleiding bovendien zeer deskundig Wat ik ook waardeerde was dat de mediator ten alle tijden neutraal bleef en samen met ons op zoek ging naar oplossingen.
Door PA uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 03-08-2017
Prettige werkwijze. Tijdens het intakegesprek wordt alles in grote lijnen besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan. Dat vond ik erg fijn en duidelijk.
Door HJ uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 03-08-2017
De scheidingsplanner gaf mij rust. Het is fijn om te weten dat je bepaalde dingen uit handen kunt geven en weet dat deze in goede handen terecht komen dit gaf mij een stukje rust.
Door NE uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 15-05-2017
Gelijk een goed gevoel. Ik zou De Scheidingsplanner zeer zeker aanbevelen, het is een goede en betrouwbare organisatie.
Door RV uit De Scheidingsplanner Vlaardingen op 15-05-2017
Fijne begeleiding in een moeielijke periode. Het was voor ons lastig aangezien we beiden in de woning wilde blijven wonen. Dankzij bemiddeling zijn wij toch tot een oplossing gekomen
Door TdV uit De Scheidingsplanner Schiedam - Vlaardingen op 30-10-2016