Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

078-30 30 310

team@scheidingsplanner.nl

De Veldoven 53, Hendrik-Ido-Ambacht

Scheidingsplanners

mr. Stefanie van Poppel RFEA

mr. Stefanie van Poppel RFEA

Als jurist richt Stefanie zich in haar dagelijkse werkzaamheden bij De Scheidingsplanner zowel op mediationtrajecten als eenzijdige trajecten. Door cliënten hierin zo goed mogelijk te begeleiden, wil zij cliënten de nare periode die het scheiden met zich meebrengt op zo’n goed mogelijk manier laten afsluiten. Daarbij verliest zij de belangen van cliënten en hun eventuele kinderen niet uit het oog. Daarnaast is zij specialist in omgangszaken na de scheiding. Door haar ervaring bij Jeugdzorg in het begeleiden van omgangsregelingen heeft zij de belangen duidelijk voor ogen. Tevens kunt u bij Stefanie terecht voor (her)berekeningen van de kinder- en/of partneralimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan, alsmede het uitvoeren van een second opinion. Stefanie (1989) heeft haar opleiding HBO-Rechten (Bachelor of Laws) in Tilburg afgerond en is daarna afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Master of Laws, Civiel Recht). Zij heeft in 2017 de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) met succes volbracht. U kunt bij Stefanie terecht voor antwoord op vragen zoals: “welke impact heeft een scheiding en een omgangsregeling op ons gezin en de kinderen?”

mr. Joosje Veneman

mr. Joosje Veneman

Als jurist heeft Joosje zich binnen De Scheidingsplanner gespecialiseerd in mediationtrajecten. Bij haar begeleiding gaat zij oplossingsgericht te werk waarbij zij altijd aandacht zal houden voor een ieders belang. Doordat zij enkele jaren als juridisch adviseur voor een rechtsbijstandsverzekeraar heeft gewerkt, heeft zij een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kan zij praktisch en snel in kaart brengen wat er speelt en hoe hiermee omgegaan kan worden. Voordat Joosje ons team kwam versterken, was zij werkzaam bij een online echtscheidingspraktijk. Mede door deze ervaring erkent zij de kracht van een gedegen convenant en zal zij tezamen met u er alles aan doen te komen tot een convenant waarover alle partijen, ook op de lange termijn, tevreden zullen zijn. Joosje (1989) is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Master of Laws, Civiel Recht) en heeft zich binnen de civiele master daar waar mogelijk gericht op het personen- en familierecht. Zij is daarnaast tevens gestart met de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).

Wim de Zwart RFEA

Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart (1966) gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richten op de ondernemer in echtscheiding. Deze deskundigheid wordt toegepast in (complexe) mediation trajecten en eenzijdige echtscheidingsprocedures. Het is zijn missie om mensen in een emotionele, moeilijke veelal turbulente fase in hun leven te voorzien van inzicht en overzicht in de (financiële en fiscale) materie. De focus is hierbij voortdurend gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de eventuele kinderen voorop. Daarnaast is Wim bestuurslid van Vereniging de Scheidingsplanner en de RFEA. Voor vragen zoals: "ik ben ondernemer en wil gaan scheiden, maar ben getrouwd in gemeenschap van goederen – wat is het beste voor mijn situatie, en mijn bedrijf?" kunt u terecht bij Wim.

Meer planners

Over de Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

Uit elkaar gaan, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwoner bent, roept vaak een tal van vragen op en kan daarnaast een grote impact hebben, niet alleen op uzelf maar ook op uw kinderen en omgeving. Er moet veel geregeld worden in een (echt)scheiding en wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Onzekerheid brengt onrust. Om u op weg te helpen naar een nieuwe start, helpen wij u graag verder om uw (echt)scheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Scheiden in Hendrik-Ido-Ambacht

Van A tot Z hulp bij uw scheiding, en daarna!

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied in de regio Hendrik-Ido-Ambacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit goed opgeleide juristen, Register Financieel EchtscheidingsAdviseurs, familierecht advocaten en diverse gespecialiseerde coaches. Wat uw verhaal ook is, wij hebben de juiste aanpak en kunnen u helpen en adviseren bij uw scheiding. 

Onze specialisaties - voor zowel particulier als ondernemer

Ons team is gespecialiseerd in alles wat met uit elkaar gaan te maken heeft. Voor zowel de gezamenlijke (echt)scheidingstrajecten, als de eenzijdige (echt)scheidingstrajecten maar ook voor herberekeningen van alimentatie, (co-)ouderschapsregelingen, het maken van een second opinion of scheiden van tafel en bed bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team staat voor kwaliteit, deskundigheid en oplossingsgerichtheid. Wij bieden toegankelijke trajecten aan tegen marktconforme prijzen. Voor zowel de gezamenlijke- als de eenzijdige trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op particulieren maar zijn ook één van de weinige kantoren in Nederland die zich daarnaast ook specifiek richten op de ondernemer in (echt)scheiding.

Wij gaan voor een integrale aanpak en wij ondersteunen onze cliënten graag op het gebied van juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel gebied. In deze begeleiding gaan wij voor tevredenheid op de lange termijn. Complexe situaties worden daarnaast niet uit de weg gegaan. Met onze verschillende expertises en achtergronden zorgen wij ervoor dat elke situatie juist in kaart gebracht kan worden.

Onze werkwijze

Wij maken samen met u een compleet en persoonlijk Scheidingsplan voor uw scheiding zodat u verder kunt. Daarnaast dragen wij zorg voor de gehele juridische- en financiële afwikkeling van uw (echt)scheiding. Wij werken hiervoor tevens samen met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving voor de beste begeleiding bij uw (echt)scheiding. Ook werken we samen met hypothecair (financieel) planners voor het overnemen en aankopen van uw (echtelijke) woning.

Al onze trajecten beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij inzichtelijk kunnen maken wat er bij u speelt, waar u aan moet denken en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Een afspraak in de avonduren en bij uitzondering op zaterdag, bij u thuis of via skype is eventueel ook mogelijk.

Onze diensten

  • Mediation
  • (Co-)ouderschap
  • Ouderschapsplan opstellen
  • Eenzijdige begeleiding
  • Ondernemers
  • Fiscaal advies
  • Alimentatie (her)berekenen
  • Second Opinion

Vlotte afhandeling. Het verliep allemaal heel snel en goed

Door IY, De Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

Ik zou deze organisatie aanbevelen. Tevreden over de service.

Door CW, De Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

Ik heb deze organisatie al aanbevolen. Duidelijk en goede afhandeling van onze scheiding.

Door DD, De Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

Deskundig en begripvol. Fijn dat iemand het voortouw neemt in een chaotische en emotionele periode.

Door PR, De Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

We hadden het niet zonder de scheidingsplanner gekund.

Door LK, De Scheidingsplanner Hendrik-Ido-Ambacht

Onze Paralegal: Lotte Rutten

 Om de adviseurs van juridische ondersteuning te voorzien, bereidt Lotte de scheidingsplannen en convenanten voor. Daarnaast draagt zij zorg voor de uitwerking van de ouderschapsplannen. Lotte houdt hierbij rekening met jullie wensen en verliest nooit het belang van het kind uit het oog. Samen met jullie zal zij tot een ouderschapsplan komen waarbij met ieders belang rekening wordt gehouden.

 

 

Onze Office-Manager: Robby de Puy

 

Robby houdt zich binnen ons team bezig met de administratieve werkzaamheden. Hierdoor ondersteunt zij onze adviseurs en overige teamleden. Door haar jaren lange ervaring als gastvrouw weet zij goed wat klantvriendelijkheid inhoudt. Robby is één van onze eerste aanspreekpunten en zij gaat hierbij naast klantvriendelijk ook oplossingsgericht te werk. 

Samenwerkend advocaat: mr. drs. J. (Jessica) Broijl

 

Jessica studeerde af in Psychologie en in Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen (RU) en werkt sinds 2003 als advocaat. Haar specialisatie is Personen- en familierecht. Zij is doortastend en bevlogen en is zowel op psychologisch als juridisch vlak deskundig bij een scheiding. Zij werkt nauw samen met (o.a. onze) financieel deskundigen, welke combinatie leidt tot een kwalitatief hoogwaardige en volledige dienstverlening. 

 

Samenwerkend coach: Roos Boer

 

Roos is gecertificeerd Scheidingscoach bij de Succesvol Scheiden Academie en aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland. Inmiddels heeft zij meer dan 100 ouders mogen begeleiden tijdens hun scheiding. Ook is zij trainer aan de Succesvol Scheiden Academie, hier worden professionals opgeleid tot scheidingscoach. Doordat zij zelf ook een keer gescheiden is, weet zij als geen ander, hoe is het om te worstelen met de emoties van een scheiding.

Samenwerkend financieel adviseur: Zuidstad Financiële Planning

Zuidstad Financiële Planning kan u begeleiden in de financiële afwikkeling na uw scheiding. Markjan Knepper en Tom Maaskant beschikken samen over ruim 25 jaar ervaring. Zij zijn professionals binnen hun vakgebied en bieden u maatwerk advies. Tijdens een scheiding is het vaak de vraag of één van de partijen in de woning kan blijven wonen. Hiervoor maken zij een eerste inschatting en gaan zij namens u in overleg met de bank om te beoordelen in hoeverre de wens financieel haalbaar is.

Samenwerkend kindercoach: De Kindbehartiger

De Kindbehartiger is er als belangenbehartiger voor ieder kind in een scheidingssituatie. De Kindbehartiger treedt op in het vrijwillig kader door middel van een traject van ondersteuning, als ook aan de voorkant van een juridische procedure om de positie van kinderen een plek te geven en rondom de nazorg. De Kindbehartiger werkt vanuit het IVRK en biedt psychosociale ondersteuning, niet zijnde therapie of behandeling. Dat is niet altijd (direct) nodig. 

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht om uw wensen te bespreken.