Beoordelingen Gouda

Lees hier de beoordelingen van Gouda

Gouda

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Ik zou deze organisatie aanbevelen. Gesprekken waren prettig in goede harmonie en toch zakelijk. Prima resultaat
Door RM uit De Scheidingsplanner Gouda op 28-05-2018
Hele persoonlijke begeleiding. De adviseur was heel betrokken maar wel op een zakelijke manier. Dit was fijn want hierdoor had ik het idee dat wij echt persoonlijke begeleiding kregen.
Door HG uit De Scheidingsplanner Gouda op 14-05-2018
Hele persoonlijke begeleiding. De adviseur was heel betrokken maar wel op een zakelijke manier. Dit was fijn want hierdoor had ik het idee dat wij echt persoonlijke begeleiding kregen.
Door HG uit De Scheidingsplanner Gouda op 14-05-2018
Uitstekend geholpen. Ik wist niet wat er allemaal op me afkwam maar door de scheidingsplanner werd alles heel duidelijk. Hierdoor werd ik in het traject zelfverzekerder bedankt daarvoor.
Door BD uit De Scheidingsplanner Gouda op 14-05-2018
Super gewoon. Alles goed geregeld en bovendien snel en naar onze wensen
Door GE uit De Scheidingsplanner Gouda op 19-02-2018
Super gewoon. Alles goed geregeld en bovendien snel en naar onze wensen
Door GE uit De Scheidingsplanner Gouda op 19-02-2018
Prettig verloop van het traject. We zijn vlot en correct behandeld alles is volledig uitgelegd en toegelicht.
Door HC uit De Scheidingsplanner Gouda op 19-02-2018
Absoluut een aanrader. We zijn erg goed geholpen door een professionele maar zeker ook vriendelijke adviseur.
Door SV uit De Scheidingsplanner Gouda op 12-02-2018
Zakelijke dienstverlening maar met een vriendelijke en begripvolle toon. Het was erg prettig om het proces stap voor stap door te lopen.
Door DV uit De Scheidingsplanner Gouda op 12-02-2018