Beoordelingen Den Haag

Lees hier de beoordelingen van Den Haag

Den Haag

0 van de 5 in 0 beoordelingen

een bijna onmogelijke situatie toch open gebroken petje af. Terwijl onze belangen behoorlijk tegenstrijdig waren is de Scheidingsplanner er in geslaagd de gemeenschappelijke factor te vinden benoemen en van daaruit verder te bouwen waardoor we toch een snel resultaat naar beider tevredenheid hebben bereikt.
Door D.O uit De Scheidingsplanner Den Haag op 10-12-2016
Zeer meedenkend en zeer tevreden. Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.
Door NvD uit De Scheidingsplanner Den Haag op 25-11-2016
Uitstekend. Deskundig maatwerk in aanpak en resultaat. Wij stonden bij Bryan en Gilian altijd op de eerste plaats en dus niet de procedure of DE bank. Zonder de vasthoudendheid van Bryan was het ons niet gelukt de bank tot medewerking en oplossing te krijgen. We kunnen eindelijk verder ...
Door IM YK uit De Scheidingsplanner Den Haag op 18-10-2016
Heel erg tevreden. Bryan heeft kennis van zaken is kundig doortastend transparant en professioneel. Hij is betrokken en stelt de klant centraal. Iemand die maatwerk kan leveren binnen de bureaucratische structuren van de financile sector. Innovatief en creatief waar nodig Super prettige samenwerking.
Door MD uit De Scheidingsplanner Den Haag op 14-07-2016
Professionele houding. Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlotte afhandeling gekomen
Door JB L uit De Scheidingsplanner Den Haag op 11-04-2016
Zeer professioneel. Heeft alleen te lang geduurd in doorlooptijd maar dit ligt niet aan jullie.
Door de heer R A uit De Scheidingsplanner Den Haag op 23-03-2016
Mooie mix van professionele zakelijkheid n begrip. Wij kwamen bij jullie met een vraag die voor ons een onoplosbare financiële puzzel leek. Daar hebben jullie ons met een prettige mix van professionele zakelijkheid en begrip uitstekend doorheen geholpen.
Door IB uit De Scheidingsplanner Den Haag op 23-03-2016
Zeer tevreden. Wij zijn zeer goed geholpen en absoluut tevreden. Alles is zorgvuldig en deskundig tot de puntjes uitgewerkt. Bedankt daarvoor
Door RA Wal uit De Scheidingsplanner Den Haag op 16-03-2016
Uitstekend geholpen. In deze voor mij voor zware periode zeer professioneel geholpen. Maar ook met veel gevoel en oog voor details.Dankjewel Gillian en Paul
Door WM uit De Scheidingsplanner Den Haag op 27-01-2016