Scheidingsplanner Den Haag

070-360 70 00

denhaag@scheidingsplanner.nl

Beeklaan 389a, 2562 AZ Den Haag

Scheidingsplanners

Bryan Vloemans

Bryan Vloemans

Ik ben Financial Life Planner, dat houdt in dat ik, van huis uit, financieel planner ben. Alleen bij mij gaat het niet, of juist niet, alleen maar om de cijfertjes en fiscaliteiten. Ik ben ook coach, het gaat mij juist om u, om de mens, zijn wens en zijn gedrag… Juist bij scheidende stellen, zeker indien zij kinderen en een eigen woning hebben, kan ik hier een helpende hand bieden. Emoties, gedragingen, spelen dan vaak een grote rol, en als coach (en mediator) kan ik hen begeleiden in deze vaak lastige periode, zodat zij on speaking terms kunnen komen en/of blijven. Als financieel (en hypothecair) planner is een scheiding natuurlijk ook ‘een uitdagende casus’, waarbij ook hier de cijfers van secundair belang zijn. Vaak wil men ‘gewoon’ weer rust en inzicht, weten waar men aan toe is. Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dan weer een goede, nieuwe (financiële) start maken? Financieel inzicht, geeft vaak rust. Het geeft weer uitzicht. En dat is vaak wat men enorm kan helpen: inzicht en uitzicht in deze impactvolle en onzekere periode. Graag sta ik mensen in dit proces bij, van A tot Z en verder, van huis naar thuis…

Paul Vilain

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen. In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode en ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag. In een emotioneel proces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat ouders niet alleen met elkaar in gesprek blijven of weer met elkaar in gesprek komen, maar is het mijn doel om er ook voor te zorgen dat ze elkaar weer gaan dan wel blijven verstaan. Alleen zo kunnen een goed en bestendig ouderschapsplan en houdbare afspraken in het convenant tot stand komen. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is. Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) geef ik beide partijen op hun eigen niveau inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig en emotioneel het proces in veel gevallen ook is, naar de toekomst toe is het voor beide partijen van belang dat na de scheiding financieel alles eerlijk is geregeld zodat beiden een nieuwe start kunnen maken.

Meer planners

Over Scheidingsplanner Den Haag

Welkom bij De Scheidingsplanner Den Haag

Als u besluit om te gaan scheiden, of wellicht is het wel voor u besloten, dan staat vaak uw wereld volledig op z’n kop. Waar te beginnen? Wat te doen en wat allemaal te regelen?

Graag begeleiden wij u tijdens deze periode en door middel van een stappenplan en een persoonlijk Scheidingsplan geven wij u een goed en helder inzicht, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten.’

En dat is nu precies waar wij het voor doen, want men kiest er dan wel voor om als partners uit elkaar te gaan, maar vaak blijft men wel als ouders aan elkaar verbonden.

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?
Ervaring heeft geleerd dat bij 80% van de scheidingen er ‘geruzied’ wordt over geld. Ervaring heeft eveneens geleerd dat de oorzaak van het geruzie vaak niet echt gaat over het geld, maar meer over de onduidelijkheid: Waar heb ik recht op? Wat is reëel? Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dat betalen?

Als financieel adviseur geven wij u graag het inzicht en als mediator begeleiden wij graag het proces. Zo heeft u het beste uit twee werelden.

Vragen staat vrij, dus heeft u vragen of opmerkingen? Wij zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Onze diensten

  • Second Opinion
  • Samenleving beëindigen
  • Alimentatie herberekenen
  • Mediation
  • Ouderschapsplan opstellen
  • Hypotheken bij echtscheiding

Vestigingen in de buurt

  • De Scheidingsplanner Den Haag Leidschenveen-Ypenburg
  • De Scheidingsplanner Den Haag Wateringse Veld
  • De Scheidingsplanner Rijswijk

Zeer professioneel. Heeft alleen te lang geduurd in doorlooptijd maar dit ligt niet aan jullie.

Door de heer R A, De Scheidingsplanner Den Haag

Prima begeleiding gekregen. Voelde me zeer vertrouwd bij jullie. Dank voor de begeleiding.

Door M.S., De Scheidingsplanner Den Haag

Goed geregeld!

Door M.v.d.T, De Scheidingsplanner Den Haag

uitermate tevreden

Door m.b., De Scheidingsplanner Den Haag

Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan

Door Edwin van der Helm, De Scheidingsplanner Den Haag

Onze Locatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag om uw wensen te bespreken.