Beoordelingen Rijk van Nijmegen

Lees hier de beoordelingen van Rijk van Nijmegen

Rijk van Nijmegen

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Goed
Door NS uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
erg tevreden. door de vlotte afhandeling kon ik een huisje huren. Net op tijd anders was het mijn neus voorbij gegaan.Mijn dank is groot.
Door PJ uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
zeer goed geholpen. vlot en vaardig de scheiding afgewikkeld. Binnen maand lag alles bij de rechtbank
Door HS uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
Willie heeft mij bijgestaan bij de onderhandelingen met de advocaat van mijn ex. Ik ben zeer blij met het eindresultaat.Zonder hem had dat niet gered. Ik beveel hem van harte aan.
Door Gde L uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
zeer tevreden. goede gesprekken en een prima resultaat. Goed dat er aan de kinderen extra aandacht werd besteed.
Door SB uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
uitstekend resultaat. Door psychiatrische problemen van mijn ex partner duurde de procedure vrij lang. Er moest eerst van alles geregeld worden. tot een bewindvoering aan toe. Tijdens deze periode kon ik altijd een beroep doen op de expertise van Willie die samen met de bewindvoering tot een goed convenant is gekomen. Wel blij dat het achter de rug is.
Door DK uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
prima. Door Willie kon ik een huis kopen en kan mijn ex ook verder.Maatwerk. Dank je wel.
Door J H uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
prima organisatie. fijn contact met Willie. prettige sfeer tijdens de gesprekken
Door HE uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019
prima. goede ondersteuning in een moeilijke periode
Door AB uit De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen op 05-01-2019