Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Een dikke 10 voor de begeleiding door Leon van Laarhoven Voor ons niet-alledaagse zaken zoals alimentatie pensioen werden keurig en geduldig uitgelegd door Leon. Hiermee hebben bewuste keuzes kunnen maken. TOP.
Door Marianne uit De Scheidingsplanner Oss op 20-05-2019
Een 8 voor de totale dienstverlening Ik zou zeker mijn kennissen en vrienden aan Leon van Laarhoven doorverwijzen. Een moeizame en kwetsbare situatie in het begin is voor ons uiteindelijk makkelijk verlopen door de goede begeleiding voor financile en niet-financile onderwerpen. Leon is een fijne gesprekspartner geweest voor ons beiden.
Door Janny vd B uit De Scheidingsplanner Oss op 20-05-2019
Alles is zeer discreet verlopen maar we hebben ook veel gelachen en dat vind ik geweldig. Fijn traject doorlopen financieel kundige ondersteuning aan te bevelen als je in een scheiding terecht komt.
Door R Konings uit De Scheidingsplanner Oss op 27-02-2019
Een zeer betrouwbare en discrete wijze van handelen. Alle belangrijke onderwerpen worden mondeling goed toegelicht. Ondanks de shit van de scheiding heeft Leon ons geholpen tot een goed einde er is zelfs een win-win situatie ontstaan. We kunnen namelijk allebei een nieuwe start maken en verder met onze levens TOP
Door GVL uit De Scheidingsplanner Oss op 28-11-2018
Leon is een fijne vent om mee te praten ook over zaken die niet financieel zijn Daar is alle ruimte voor tijdens het traject Een zeer betrouwbare en discrete wijze van handelen. Alle belangrijke onderwerpen worden mondeling goed toegelicht. Ondanks de shit van de scheiding heeft Leon ons geholpen tot een goed einde er is zelfs een win-win situatie ontstaan. We kunnen namelijk allebei een nieuwe start maken en verder met onze levens TOP
Door GVL uit De Scheidingsplanner Oss op 28-11-2018
De onderbreking door de zomervakantie verlengde het traject maar desondanks raad ik alle scheidende partijen Leon van Laarhoven aan als bemiddelaar Van de fijne eerste kennismaking tot de afwikkeling via de advocaat alles netjes verzorgd Een dikke 9 voor de verleende diensten. De ondersteuning van De Scheidingsplanner Oss heeft ons weer in gesprek gebracht met elkaar. Samen is beter afspraken maken dan alleen. Alle berekeningen en toelichten waren helder en toegespitst op onze situatie.
Door FVR uit De Scheidingsplanner Oss op 16-10-2018
Zeer prettige omgang Zeker naar de kinderen toe welkom tijdens de gesprekken met Leon. Goed gelukt om succesvol te scheiden met behulp van De Scheidingsplanner Oss.
Door NB uit Oss uit De Scheidingsplanner Oss op 05-03-2018
Ik vond het zeer aangenaam dat er zowel een man als een vrouw aanwezig waren bij alle gesprekken. Duidelijke uitleg. Alle vragen mochten gesteld worden ze namen alle tijd voor je. Ondanks de situatie waarvoor we er zaten....als erg prettig ervaren. Raad ze zeker aan. Bedankt nogmaals
Door MT uit De Scheidingsplanner Oss op 01-11-2017
Zeer tevreden. Helder transparant begripvol en luisterend oor in combinatie van hoge mate van deskundigheid. Zeer tevreden resultaat.
Door PR uit De Scheidingsplanner Oss op 16-10-2017