Beoordelingen Enschede

Lees hier de beoordelingen van Enschede

Enschede

0 van de 5 in 0 beoordelingen

prima geholpen en mooi snel. vakkundig duidelijk en goed begeleid.
Door CP uit De Scheidingsplanner Enschede op 05-03-2019
Fijn om iemand te hebben die als bemiddelaar kan optreden en die kennis van zaken heeft.
Door P. en J. uit De Scheidingsplanner Enschede op 01-11-2018
Ter zake kundig en zeer prettig.
Door Gerard uit De Scheidingsplanner Enschede op 12-07-2018
Wij hadden voorkeur voor een pragmatische aanpak Deze wens uitgesproken en zo is het ook verlopen Dank voor deze clintgerichte werkwijze Jacqueline en Herman
Door JT uit De Scheidingsplanner Enschede op 14-07-2017
Zeer betrokken en hulpzaam.
Door E M uit De Scheidingsplanner Enschede op 19-06-2016
Zeer tevreden. Door zijn rustige houding en luistered oor voel je je snel opgemak je bij Dhr Bles. We zijn goed geholpen om het scheidingsproces door te komen en af te ronden.
Door Tanja uit De Scheidingsplanner Enschede op 24-03-2016
We zijn zeer tevreden Judith en Bennie hebben ons prima geholpen Fijn dat allles op n plek geregeld kan wordenOok de fiscale gevlogen zijn besproken. We zijn zeer tevreden. Judith en Bennie hebben ons prima geholpen. Fijn dat allles op n plek geregeld kan worden.Ook de fiscale gevlogen zijn besproken.
Door Melanie en Roy uit De Scheidingsplanner Enschede op 01-03-2016
Snel, efficient en professioneel. Onder hoge tijdsdruk van onze kant zijn wij snel en naar tevredenheid geholpen. Door de gestructureerde en professionele werkwijze ging de focus uit naar de belangrijke zaken en konden we ondanks de grote emotionele aspecten die met een scheiding gepaard gaan met vertrouwen van beide partijen en in redelijkheid belangrijke afspraken maken.
Door Louis S. uit De Scheidingsplanner Enschede op 17-09-2014
bevredigend. Door een neutrale proffesionele houding van Bennie Bles en Judith Voogsgeerd zijn wij prima geholpen. Ter zake deskundig voor beide partijen.
Door FR uit De Scheidingsplanner Enschede op 06-08-2014