Beoordelingen Eindhoven

Lees hier de beoordelingen van Eindhoven

Eindhoven

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Erg tevreden. Prettig deskundig en zeer snel geregeld.
Door David uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 26-11-2018
zeer snelle zelfs tijdens vakantie via skype deskundige afhandeling. Beste Paul Ik ben zeer tevreden omdat je deskundig meelevend vriendelijk en snel bent in het vinden van de voor beide partijen best mogelijke oplossing voor alle problemen die scheiden met zich meebrengt.Hartelijke groetHan
Door Han M uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 12-10-2017
Erg goed geholpen Erg vakkundig. Goede uitleg en ook onpartijdig .gaf me ook een andere zienswijze betreffende kinderen waar ik wat aan had .
Door H G uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 24-02-2016
Aandacht voor alle facetten die komen kijken bij een scheiding. Paul was eerlijk en begripvol. Hij was altijd objectief. Hij heeft iets extra gedaan wat ik zeer waardevol vond.
Door Im uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 24-02-2016
Erg tevreden. Paul Ik bewonder je volharding en vooral je geduld
Door JvB uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 02-02-2016
Zeer tevreden.
Door Birgit uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 01-02-2016
Tevreden
Door Marloes uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 19-01-2016
Zeer tevreden. In een per definitie moeilijk proces laat Paul zien zowel emotioneel als financieel een deskundig begeleider te zijn. Leeft zich goed in in de specifieke situatie, denkt zeer goed mee, durft zich kritisch op te stellen, en komt met goede creatieve oplossingen waarbij het belang van beiden objectief steeds in de gaten gehouden wordt hetgeen vertrouwen wekt aan beide kanten: kritisch voor een soepele afwikkeling zonder verder inmenging van dure advokaten! Ik kan Paul zeker aanbevelen voor niet standaard cases.
Door Gijs uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 24-03-2015
deskundige begeleiding op een prettige wijze. Paul heeft ons goed geholpen in een moeilijke fase van mijn leven zowel financieel als emotioneel. Achteraf gezien hadden we misschien meer dingen zelf al op een rij kunnen zetten, maar door emoties ontbreekt het je aan overzicht. Paul heeft ook gefungeerd als mediator bij heftige gesprekken; goed maar wel kostbaar.Ik kan Paul van harte aanbevelen.
Door Yvonne uit De Scheidingsplanner Eindhoven op 15-09-2014