Beoordelingen Den Bosch

Lees hier de beoordelingen van Den Bosch

Den Bosch

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Paul heft ons prima en snel geholpen. Wim van BalenHij heft in duidelijke taal uitgelegd waarom bepaalde zaken zijn omgeschreven en heft uiteindelijk een voor ons beiden prima convenant opgesteld.
Door Wim uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 04-09-2017
geweldige geduldige mediator zeer tevreden. Paul bedankt voor je hulp en inzet heel blij mee.
Door AP uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 05-06-2017
Zeer tevreden fijne samenwerking
Door AP uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 03-06-2017
Zeer tevreden. Ben het eens met de eerder geplaatste meningen.
Door G T uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 15-04-2016
Deskundig zakelijk snelle response prima vent
Door LH uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 13-01-2016
Ik ben zeer tevreden over de professionele inzet en hulp van Paul in deze , voor mij zeer emotionele , scheiding . Paul heeft niet alleen op financieel gebied maatwerk afgeleverd die voor beide partijen bevredigend was , ook qua integerheid en begrip voor de sterk aanwezige emoties hebben mij persoonlijk erg goed gedaan.
Door J.K. uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 26-10-2015
zeer tevreden. Scheiden en alle leed wat dat met zich mee brengt, is een zeer moeilijke periode in mijn leven. Mede dankzij de scheidingsplanner [Paul] werd alles op financieel gebied overzichtelijk gemaakt . Ik ben erg tevreden over de goede begeleiding !
Door B.v.d.H. uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 21-08-2015
zeer tevreden. Onze scheiding is mede door Paul heel snel en soepel verlopen. In dit soort trajecten zijn er altijd wel wat pijnpunten tussen de partners maar daar weet Paul heel goed mee om te gaan . En die punten zijn dan bij ons ook snel verholpen. Ik kan Paul dus zeker aanbevelen mocht iemand in een scheiding terecht komen.
Door M. Kuyt uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 08-01-2015
tevreden. Dankzij Paul een goede en snelle afwikkeling van onze scheiding. Het kostenplaatje was niet geheel duidelijk dat was jammer.
Door T. Aarsel uit De Scheidingsplanner Den Bosch op 03-01-2013