Beoordelingen Achterhoek

Lees hier de beoordelingen van Achterhoek

Achterhoek

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Prima geholpen.
Door MK uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
Helemaal geweldig. Hij is scheidingsplanner, maar heeft ons weer bij elkaar gebracht. Hoe lief is dat.
Door Anita Verhoeven uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
zeer tevreden. vlotjes afgehandeld naar ons beider zin. dank je wel
Door R N uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
prima geholpen. als samenwoners dachten we dat we het zelf zouden kunnen. we wilden Willie alleen inhuren voor het convenant. Tijdens het eerste gesprek liepen we echter al direct tegen zaken aan waar we niet aan gedacht hadden. Willie toch maar alles laten doen. Dat bleek erg verstandig want er kwam nog veel meer aan het licht.
Door WM uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
prima en vlot. Wij hadden niet zoveel geld en Willie heeft er voor gezorgd dat er gesubsidieerde rechtsbijstand kwam en tegen een gereduceerd tarief heeft hij het financiele gedeelte voor zijn rekening genomen. Dank daarvoor. Met zon gekochte huurwoning blijkt het toch ingewikkelder te zijn dan gedacht. Dank je wel voor je hulp.
Door AS uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
goed gedaan. Wij waren beiden overtuigd van ons eigen plan. Willie had echter vragen waar we geen rekening mee hadden gehouden. Het had heel erg verkeerd uit kunnen pakken. Willie heeft nu alles voor on geregeld en dat geeft een goed gevoel.
Door Dv G uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
uitstekend geholpen. Willie heeft mij alleen bijgestaan omdat ik geen raad wist met mijn man. Ik had het besluit genomen om te scheiden maar wat dan Eerst heeft Willie mij inzicht gegeven wat de scheiding voor mij en de kinderen zou betekenen. Dat gaf al een hoop rust. Vervolgens drukte hij op het hart om dit traject vooral in overleg met mijn man te doen. Willie heeft hem gebeld en hem een voorstel gedaan om dat vervolgens samen te bespreken. Dat eerste gesprek liep in het begin erg stroef tot Willie voor hem ging uitrekenen hor zijn situatie zou worden en dat hij het huis misschien kon kopen. Dat bleek ook zijn zorg te zijn. Vanaf dat moment is er intensief contact geweest tussen mijn man zijn hypotheekadviseur en Willie om tot een goed resultaat te komen. Ik wilde daar graag aan meewerken en uiteindelijk heb ik iets toegegeven in de partneralimentatie maar dat werd gecompenseerd door een hoger pensioenaandeel. Intussen kon ik een woning huren maar daarvoor moest er wel op korte termijn een convenant komen. Dat was er met een paar dagen. We zijn beiden erg tevreden. Mijn ex de woning en ik een huurwoning. Ik voel me een stuk lichter.
Door A S v M uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
fijne ondersteuning. Willie heeft mij begeleid bij mijn scheiding. Met een onwillige man toch tot een convenant komen waar beiden tot compromissen zijn gekomen. Heel fijn. Je hebt heel wat moeten omzeilen bij mijn ex en dat je dat toch is gelukt vind ik knap. Ik ben er erg blij mee.
Door JT uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019
tevreden. Willie nam ruim de tijd voor ons. Dat voelde goed. Het blijft een hoop geld maar is het wel waard.
Door AF uit De Scheidingsplanner Achterhoek op 05-01-2019