Beoordelingen Apeldoorn

Lees hier de beoordelingen van Apeldoorn

Apeldoorn

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Goed af kunnen sluiten. Even zag het er naar uit dat we er niet samen uit konden komen. Door interventie van Willie is dat toch gelukt.
Door MK uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
Fijne begeleiding. Hard op de inhoud en zacht naar de mens. Dat heeft mij over de streep getrokken om toch tot een compromis te komen
Door ES uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
Uitstekend. Door mijn onzekerheid durfde ik geen beslissingen te nemen. Willie vroeg begrip en tijd van mijn ex partner. Daar stemde hij gelukkig mee in en dat gaf mij de rust om alles stap voor stap op te lossen.
Door LC uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
fijne samenwerking. als voorbereiding met het gesprek met de advocaat van mijn ex heeft Willie mij gecoacht. Voor mijn gevoel ben ik er hierdoor goed uitgesprongen
Door AH uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
erg tevreden. goede begeleiding en prima afronding
Door JB uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
goed gevoel overgehouden. Het was een zware tijd maar Willie heeft ons op sleeptouw genomen en ons toch tot afspraken laten komen. Ik kan verder.
Door JG uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
erg tevreden. ik ben helemaal blij met hoe het is gelopen. Nu kan ik verder zonder mij zorgen te hoeven maken.
Door Mde W uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
petje af. Ik denk dat wij moeilijk te bemiddelen waren. De wenseneisen lagen erg ver uit elkaar. Toch hebben we het gered om tot een overeenkomst te komen voor de kinderen en onze financien.
Door HKD uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019
goede ondersteuning. Ik wilde voor de gesprekken met de advocaten weten hoe mijn financiele situatie zou worden en welke onderhandelingsruimte er was. Daarbij heeft Willie mij een goed overzicht gegeven en handvaten voor de onderhandelingen. Dat heeft goed uitgepakt. Mij ex en ik zijn er hierdoor redelijk snel tot overeenstemming gekomen.
Door WH uit De Scheidingsplanner Apeldoorn op 04-01-2019