Scheidingsplanner Amstelland

020-345 33 01

burt.tenthof@scheidingsplanner.nl

Amsterdamseweg 535, Amstelveen

Scheidingsplanners

Burt Tenthof van Noorden

Burt Tenthof van Noorden

Burt heeft door zijn jarenlange ervaring in zowel de scheidingswereld als de financiële dienstverlening veel kennis opgebouwd. Door zijn ervaringen en diverse opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied van echtscheidingen. Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding kan regelen. Het is zijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Door zijn achtergrond als erkend hypotheekadviseur en belastingconsulent kan hij vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Burt vindt het belangrijk om in (financiële) oplossingen te denken in plaats van in beperkingen. Burt vindt daarnaast een goede vakkennis een belangrijke vereiste en heeft mede daarom diverse vakopleidingen gevolgd, zoals o.a opleiding financiële planning (FPP), diverse pensioenopleidingen bij Akkermans & Partners en is hij erkend financieel adviseur (EFA), erkend hypotheekadviseur (SEH) en echtscheidingsadviseur RFEA. Sinds 2003 is hij tevens actief als belastingconsulent.

Over de Scheidingsplanner Amstelland

Uit elkaar gaan, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwoner bent, roept vaak een tal van vragen op en kan daarnaast een grote impact hebben, niet alleen op uzelf maar ook op uw kinderen en omgeving. Er moet veel geregeld worden in een (echt)scheiding en wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Onzekerheid brengt onrust. Om u op weg te helpen naar een nieuwe start, helpen wij u graag verder om uw (echt)scheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Scheiden in Amstelland (Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn)

Van A tot Z hulp bij uw scheiding, en daarna!

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied in de regio Amstelland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit goed opgeleide juristen, Register Financieel EchtscheidingsAdviseurs, familierecht advocaten en diverse gespecialiseerde coaches. Wat uw verhaal ook is, wij hebben de juiste aanpak en kunnen u helpen en adviseren bij uw scheiding. 

Onze specialisaties - voor zowel particulier als ondernemer

Ons team is gespecialiseerd in alles wat met uit elkaar gaan te maken heeft. Voor zowel de gezamenlijke (echt)scheidingstrajecten, als de eenzijdige (echt)scheidingstrajecten maar ook voor herberekeningen van alimentatie, (co-)ouderschapsregelingen, het maken van een second opinion of scheiden van tafel en bed bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team staat voor kwaliteit, deskundigheid en oplossingsgerichtheid. Wij bieden toegankelijke trajecten aan tegen marktconforme prijzen. Voor zowel de gezamenlijke- als de eenzijdige trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op particulieren maar zijn ook één van de weinige kantoren in Nederland die zich daarnaast ook specifiek richten op de ondernemer in (echt)scheiding.

Wij gaan voor een integrale aanpak en wij ondersteunen onze cliënten graag op het gebied van juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel gebied. In deze begeleiding gaan wij voor tevredenheid op de lange termijn. Complexe situaties worden daarnaast niet uit de weg gegaan. Met onze verschillende expertises en achtergronden zorgen wij ervoor dat elke situatie juist in kaart gebracht kan worden.

Onze werkwijze

Wij maken samen met u een compleet en persoonlijk Scheidingsplan voor uw scheiding zodat u verder kunt. Daarnaast dragen wij zorg voor de gehele juridische- en financiële afwikkeling van uw (echt)scheiding. Wij werken hiervoor tevens samen met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Amstelland en omgeving voor de beste begeleiding bij uw (echt)scheiding.

Daarnaast onderzoeken wij of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen en de afkoop van de eventuele onder- of overbedeling die hierbij komt kijken. Ook onderzoeken wij of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning.

Al onze trajecten beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij inzichtelijk kunnen maken wat er bij u speelt, waar u aan moet denken en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Tarief

  • Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek;
  • Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Onze diensten

  • Mediation
  • (Co-)ouderschap
  • Ouderschapsplan opstellen
  • Eenzijdige begeleiding
  • Ondernemers
  • Fiscaal advies
  • Alimentatie (her)berekenen
  • Second Opinion

Rustig en prettig in onrustige situaties. Lastige financiële scheiding in afzienbare tijd tot werkbare oplossing voor beiden.

Door Jacqueline, De Scheidingsplanner Amstelland

Scheiding op deskundige wijze tot een goed einde gebracht.

Door Bea Regelink, De Scheidingsplanner Amstelland

zeer tevreden

Door M.Welbergen, De Scheidingsplanner Amstelland

Een lastige scheiding op een rustige, onpartijdige en deskundige wijze tot een goed einde gebracht.

Door J.W., De Scheidingsplanner Amstelland

veilig gevoel, goede financiele afwikkeling, goede uitleg hiervan

Door M.J. Boel, De Scheidingsplanner Amstelland

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen om uw wensen te bespreken.